Denizli İl Koordinatörlüğü

TKDK ON BEŞİNCİ BAŞVURU ÇAĞRI İLANINA ÇIKTI


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 08.10.2015 tarihinde On Beşinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli İl Koordinatörü Murat KAR “IPARD Programının son çağrısı olan 15.Çağrı ilanına çıkmış bulunmaktayız.15. Çağrıda Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım , Yerel Ürünlerin ve Mikro İşletmelerin Geliştirilmesi , Kırsal Turizm ve  Kültür Balıkçılığının Geliştirilmesi sektörlerinde ki yatırımlar desteklenecektir. Kısa süreli bu çağrıdan tüm Denizlili yatırımcılarımızın faydalanmaları için yatırımcılarımızdan hızlı davranmalarını  istiyoruz.” dedi.




Kar ayrıca “Başvurular hakkında detaylı bilgiler ve başvuru kurallarının yer aldığı Başvuru Çağrı Rehberleri (Versiyon 3.6) Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) temin edilmelidir. Ayrıca, bu başvuru çağrı döneminde Kurumumuz tarafından yapılacak ilave duyuru ve bilgilendirmeler de bu çağrı ilanı kapsamında dikkate alınmalı ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) takip edilmelidir. Ayrıntılı bilgi için tüm yatırımcılarımızı kurumumuza davet ediyoruz ” dedi.
BAŞVURU TARİHLERİ
 
Başvurular 19.10.2015 tarihi saat 09.00’dan itibaren, yatırımın uygulanacağı ilde bulunan ve iletişim bilgileri aşağıda yer alan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlayacak olup, başvuruların son teslim tarihi 30.10.2015, saat 23.00’dir. Bu çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.
 
    Cimer