Denizli İl Koordinatörlüğü

AB PREOJER SERGİSİ AÇILDI


     Avrupa Birliği (AB) Delegasyon Başkanı Büyükelçi Christian Berger’in katılımıyla gerçekleşen AB Projeleri resim sergisi açıldı.17.09.2018 tarihinde Denizli valiliği il binasında gerçekleşen sergiye; Büyükelçi Christian Berger, Denizli valisi Hasan Karahan başta olmak üzere çok sayıda katılımcı ve basın mensubu katıldı.



     Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Denizli’ye gelen Berger, programı kapsamında önce Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ardından ise Denizli Valisi Hasan Karahan’ı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Berger ziyaretlerinin ardından valilik binasında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) tarafından organize edilen ve çeşitli kurumların katıldığı AB tarafından finanse edilen projelerin tanıtıldığı AB Proje serginin açılışına katıldı.



      Berger, burada kurum ve sivil toplum örgütlerinin özellikle üretim alanında AB desteği, finansmanı ile gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgiler aldı. Stantları tek tek gezen Berger, görevliler ile sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü bünyesinde desteklenen işletmelere ait olan resim sergisine büyük ilgi gösteren Sayın Büyükelçiye desteklenen projelerle ilgili ayrıntılı bilgi verildi. IPARD programı kapsamında desteklenen işletmelerle ilgili memnuniyetini dile getiren büyükelçi daha sonra sergi alanından ayrıldı.









    Cimer