Denizli İl Koordinatörlüğü

2015 YILI YILSONU ÖDEME BİLGİLENDİRME TOPLANTISI


        Denizli  İl Koordinatörlüğü tarafından İl Koordinatörlüğü Pamukkale Toplantı Salonunda Ödeme Talep Paketi Hazırlama eğitimi verildi. On ikinci ve on üçüncü başvuru çağrı dönemlerinde başvuruları alınarak sözleşmeleri imzalanan ve tamamlanma aşamasında bulunan projelerin faydalanıcı ve danışmanlarına yönelik olarak “Ödeme Talep İşlemleri Birimi” tarafından ödeme talep paketi hazırlığı konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

       İl Koordinatörü Murat KAR başkanlığında gerçekleşen toplantıya kurum uzmanları ,faydalanıcılar ve danışman firmalar tarafından katılım sağlandı. Katılımcılara ödeme talep paketi hazırlığı, paket içerisinde yer alacak tüm belgelerde aranılacak hususlar hakkında bilgiler verildi. Ayrıca ödeme talep paketlerinin mümkün olduğunca erken teslim edilmesinin daha uygun olacağı konularında bilgilendirmelerde bulunuldu. Bu şekilde, hem yılsonu iş yoğunluğunun düzenli dağıtılabileceği ve hem de fon kaybının önlenebileceğinin önemine vurgu yapıldı ve daha önce  karşılaşılan olası problemler üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. 

      Samimi bir havada gerçekleştirilen toplantıda yapılan bilgilendirmelerden sonra soru-cevap kısmına geçilerek toplantı sona erdi.



    Cimer