Denizli İl Koordinatörlüğü

TKDK Başkanı Antalyalı, Brüksel’de Komisyon Üyeleri İle Bir Araya Geldi


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, 39 ilde uygulanacak IPARD Programının içeriğini görüşmek üzere Komisyon üyeleri ile Brüksel’de bir araya geldi.

8 Mart Salı günü gerçekleşen toplantının ilk ayağında IPARD-II Akreditasyon Süreci Komisyonu J5 Birimi (Tarımsal Harcamaları Denetleme Müdürlüğü, Finansal Denetleme Birimi) ile IPARD-II Programının teknik konuları görüşüldü.

Toplantının ikinci aşamasında Komisyon A5 Birimi (Uluslararası ikili ilişkiler Müdürlüğü, Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı Tarım Birimi) ile IPARD Programının uygulanmadığı 39 ilimizde ulusal bütçe ile uygulanması planlanan IPARD Uygulamalarına dair içerik görüşülerek, programın etkileri değerlendirildi.

Toplantıya TKDK adına Kurum Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı’nın yanı sıra Proje Hizmetleri Genel Koordinatörü Mehmet Serdar Turhan, Destek Hizmetleri Genel Koordinatörü Mehmet Sait Yüksel ile ilgili uzmanlar katılırken Komisyonu temsilen A5 Birimi adına Iwona Lisztwan ve Gerard Kiely, J5 Birimi adına Monica Onisei ve Andrea Incarnati katıldı.

    Cimer