Denizli İl Koordinatörlüğü

TKDK DENİZLİ İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NÜN STANDI ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI


       EGE Bölgesi'nin en büyük tarım fuarı olarak adlandırılan Denizli'deki 13'üncü Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.


       
        Tarım sektöründeki yenilikleri vatandaşlarla buluşturan 13'üncü Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı, bugün törenle Denizli EGS Kongre ve Kültür Merkezi Fuar Alanı'nda açıldı. Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, TKDK Denizli İl Koordinatörü Murat KAR ,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Yılmaz Erkaya, Fuarı düzenleyen Orion Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tan ve çok sayıda protokolün katılımıyla gerçekleşti.

       TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü 5 gün süren, bölge ve civarından yoğun katılımın sağlandığı bu fuarı kurum ve desteklerin tanıtımı için bir fırsat olarak gördü. 5 gün boyunca farklı günlerde 5 uzman personeli ile katılımcıları bilgilendiren TKDK Denizli İl Koordinatörlüğü, sadece stantta katılımcıları ile buluşmakla yetinmedi. Fuarda stand açan sektörün tedarikçilerine de ayrı gruplarla ziyaretler gerçekleştirerek kurum hibe fonlarının azami derecede kullanılmasının önemini anlattı. Tedarikçi firmalar ile daha verimli nasıl çalışılabileceği değerlendirildi ve yatırımcıların daha kolay bir şekilde proje süreçlerini geçirmeleri için teklif alma kuralları ve teknik projeleri konularının detayları kendilerine anlatıldı.



      Yoğun katılımlı fuarın TKDK ve desteklerin tanıtımı için çok verimli geçtiğini ifade eden İl Koordinatörü Kar; “Bundan sonraki sektör fuarlarında da şimdi olduğu gibi yerimizi alacağız ve Denizli ilimizin tanıtımına katkı sunmaya devam edeceğiz.” dedi




    Cimer