Denizli İl Koordinatörlüğü

TKDK 2.ÇAĞRI İLANINA ÇIKTI


       Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK), Türkiye Cumhuriyeti adına Avrupa Birliği’nin Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı olan IPA’nın  Kırsal Kalkınma Bileşeni kapsamında uygulanacak yatırımlara ilişkin 12 Haziran 2017 tarihinde IPARD II İkinci Başvuru Çağrı İlanına çıkmış bulunmaktadır.
 
        Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli İl Koordinatörü Murat KAR “IPARD II Programının ikinci çağrı ilanına çıkmış bulunmaktayız. IPARD II 2. Çağrıda; 103 Tedbiri Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar desteklenecektir. Uzun süredir beklediğimiz bu çağrıdan tüm Denizlili yatırımcılarımızın faydalanmaları için yatırımcılarımızdan hızlı davranmalarını istiyoruz.” dedi.


 
        Kar ayrıca “Başvurular hakkında detaylı bilgiler ve başvuru kurallarının yer aldığı Başvuru kuralları için, Başvuru Çağrı Rehberleri (versiyon 2.0) Kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) ve İl Koordinatörlüklerinden temin edilmelidir. Ayrıca, bu başvuru çağrı döneminde Kurumumuz tarafından yapılacak ilave duyuru ve bilgilendirmeler de bu çağrı ilanı kapsamında dikkate alınmalı ve söz konusu duyuru ve bilgilendirmeler, kurumumuzun resmi internet adresinden (www.tkdk.gov.tr) takip edilmelidir. Ayrıntılı bilgi için tüm yatırımcılarımızı kurumumuza davet ediyoruz ” dedi.
 
        BAŞVURU TARİHLERİ
 
        Başvurular 06.09.2017 tarihi saat 09:00’dan itibaren, yatırımın uygulanacağı ilde bulunan TKDK İl Koordinatörlüklerinde kabul edilmeye başlanacaktır. Online Proje Başvuru Sistemi 26.09.2017 tarihi saat 21:00’da kapatılacaktır. Başvuruların son teslim tarihi 28.09.2017, saat 18:00’dir. Son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.


    Cimer