Denizli İl Koordinatörlüğü

MEMUR-SEN, TKDK DENİZLİ İL KOORDİNATÖRÜ DR. SADIK YETİM’İ ZİYARET ETTİ.




Memur-Sen İl Temsilcisi Osman Tavşan, TKDK Denizli İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim'i Memur-Sen'e bağlı iş kolu başkanları ile birlikte makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim, yönetim kurulu üyelerine TKDK’nın Denizli’de faaliyete başladığı 2012 yılından bu zamana kadarki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Yakın bir zamanda 13. çağrıya çıkacaklarını vurgulayan Yetim, yatırımcıların proje hazırlama konusunda hemen karar vererek hızlı davranmalarını ve %65’e kadar varan hibe fonlarından yararlanmak için bize ulaşmalarını bekliyoruz dedi. IPARD fonları Türkiye için kullanılmadığı takdirde AB'ye geri gidecektir. Misyonumuz milli bir mesele olarak algılayıp bu fonların Denizli’de yatırımlara dönüşmesini sağlamaktır.” dedi.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen Yetkililerine teşekkürlerini ileten Yetim, Denizli’ye hedeflenen yatımların gerçekleştirilmesinde sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin büyük önem taşıdığını” sözlerine ekledi.  
    Cimer