Denizli İl Koordinatörlüğü

DR. SADIK YETİM’İ ZİYARETLER DEVAM EDİYOR.




HİZMET-İŞ Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez ve ÖZ ORMAN-İŞ Denizli Başkanı Halil Turan, TKDK Denizli İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yetim, sendika yetkililerine TKDK’nın Denizli’de faaliyete başladığı 2012 yılından bu zamana kadarki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 10.11.2014 tarihinde 13. çağrıya çıktıklarını vurgulayan Yetim, yatırımcıların proje hazırlama konusunda hemen karar vererek hızlı davranmalarını ve %50 hibe fonlarından yararlanmak için bize ulaşmalarını bekliyoruz dedi. Sivil toplum kuruluşları ile etkin çalışmalar yaparak hibe desteklerin Denizli’de yatırıma dönüşmesi arzusunda olduklarını ifade eden Yetim, “IPARD fonları Türkiye için kullanılmadığı takdirde AB'ye geri gidecektir. Konuya milli duygularla bakarak hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı Sendika Yetkililerine teşekkürlerini ileten Yetim, Denizli’ye hedeflenen yatımların ve bu yatırımların istihdama katkılarının arttırılmasında sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının desteklerinin büyük önem taşıdığını” sözlerine ekledi.
    Cimer