Denizli İl Koordinatörlüğü

KOSGEB’DEN DR. SADIK YETİM’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.




KOSGEB Denizli Hizmet Merkezi Müdürü Selim Erkoç, TKDK Denizli İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

Dr. Yetim, TKDK’nın Denizli’de faaliyete başladığı 2012 yılından bu zamana kadarki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. 10.11.2014 tarihinde 13. çağrıya çıktıklarını vurgulayan Yetim, yatırımcıların proje hazırlama konusunda hemen karar vererek hızlı davranmalarını ve %50 hibe fonlarından yararlanmak için bize ulaşmalarını bekliyoruz dedi. Devlet desteklerini kullandıran kardeş kuruluşlar ile etkin çalışmalar yaparak hibe desteklerin Denizli’de yatırıma dönüşmesi arzusunda olduklarını ifade eden Yetim, “IPARD fonları Türkiye için kullanılmadığı takdirde AB'ye geri gidecektir. Hedefimiz fonların Türkiye’de son kuruşuna hibe desteği şeklinde dağıtılmasıdır.” dedi.

KOSGEB Müdürü Selim Erkoç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Dr. Yetim, Denizli’ye hedeflenen yatımların ve bu yatırımların istihdama katkılarının arttırılmasında devlet desteği kullandıran kuruluşlarının desteklerinin büyük önem taşıdığını” sözlerine ekledi. 
    Cimer