Denizli İl Koordinatörlüğü

DENİZLİ MİLLETVEKİLİ NURCAN DALBUDAK, DR. SADIK YETİMİ ZİYARET ETTİ.




AK Parti Denizli Milletvekili, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Sn. Nurcan Dalbudak, TKDK Denizli İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’i makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.

Dr. Yetim, TKDK’nın Denizli’de faaliyete başladığı 2012 yılından bu zamana kadarki çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Toplamda 241 proje ile sözleşme imzalanarak 119 Milyon TL’lik yeni yatırımın Denizli’ye kazandırılacağına vurgu yaptı. 10.11.2014 tarihinde 13. çağrıya çıktıklarını vurgulayan Dr. Yetim, yatırımcıların proje hazırlama konusunda hemen karar vererek hızlı davranmalarını ve %50 hibe fonlarından yararlanmak için bize ulaşmalarını bekliyoruz’ dedi.

Son başvuru tarihinin 10 Şubat 2015 olduğunu hatırlatan Dr. Yetim, IPARD fonlarından Denizli’nin azami derecede faydalanması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini vurguladıktan sonra sayın vekilimizin ziyaretleri ile kendilerini onurlandırdığını ve verdikleri desteğin kendilerini motive ettiğini ifade etti. Hibe desteklerin Denizli’de yatırıma dönüşmesi arzusunda olduklarını ifade eden Dr. Yetim, “IPARD fonları Türkiye için kullanılmadığı takdirde AB'ye geri gidecektir. Konuya milli duygularla bakarak hassasiyet gösteriyoruz.” dedi.

Denizli Milletvekili Nurcan DALBUDAK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim ile yaptığı görüşmede; Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun Denizli ili için çok önemli yatırımları desteklediğini, kalkınmaya katkı sağladığını, köyden kente göçü önleyerek, Denizli ilinin ihracat potansiyelini arttırıp, işsizliği azaltma noktasında önemli roller üstlenen bir kurum olduğunun altını çizdi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, TKDK’nın misafirperverliğine teşekkür ederek kurumun yatırımcıları destekleme faaliyetlerini takdirle karşıladıklarını; Denizli ilinin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaya kurumun katkısının çok fazla olduğunu ve kurum desteklerinin etkin kullanılması amacıyla ellerinden gelen yardımı yapacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Dr. Yetim, Denizli’ye hedeflenen yatımların ve bu yatırımların istihdama katkılarının arttırılmasında Denizli Milletvekillerimizin desteklerinin büyük önem taşıdığını, bu desteklerin fon kullanımında çok önemli olduğunu ifade etti. “Milletvekillerimizin desteğini her zaman yanımızda olduğunu hissediyor ve bu destek sayesinde daha etkin bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
    Cimer